24 Kasım 2022 Perşembe

Yeni Mayura Felix!

 Hola, Konnichiwa ve Annyonghaseyo! Evet bugün sizlere 3 farklı dilde "Merhaba" dedim. Çünkü değişik girişler yapmayı seviyorum. Öhm ciddi olmalıyım! Bugün sizlerin karşısına elektrik çarpıntısı yaratacak bir haberle geldim. Biliyorsunuzdur yeni Hawmoth'un kimliği belli oldu ( İsmini bilmiyorum. Bulanlar yoruma yazabilir.)  Bu seferde Nathalie'nin mucizesini Felix'in aldığı kesin ve NET. Bu arada kusura bakmayın Youtube'da acele acele gezinirken bu fikir aklıma geldi bende unutmadan yazmalıyım derken o minik ayrıntıyı atlayıvermişim. Her neyse mucizeyi bu sefer Felix Adrien'ın kılığına girerek aldı. E zaten ondan bu beklenirdi. Daha önce Adrien için çekilen onca doğum günü videosuna Çok kaba bir yanıt vermişti. Chloe versiyon 0.1 resmen o kadar kötü ki şu tabiri kullanabiliriz: 

ŞEYTANIN ARKA BACAĞI

Not: "Konnichiwa" kelimesinin 2 anlamı vardır. Japonca'da iyi günler anlamına gelir. Aynı zamanda birisine "Merhaba" demek için kullanılır. 

Baktığım kaynak: Ekşi sözlük 

Fikir: Mucizevi lord

Hoşca kalın ♡ 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube'da gördüğüm gezi vlogları hakkında... ( Genelde yurtdışı)

Merhaba dostlarım, bugün sizlerle uzun süredir planladığım bir yazıyı paylaşacağım. Öncelikle bu bir eleştiridir ve amacım sadece kendi görü...