6 Şubat 2023 Pazartesi

Mucize kutusu kaybedildi (Bu sefer suçluyu tutklama hakkına sahipsiniz)

 Evet sevgili dedektiflerimiz yeni vakadan herkese merhabalar bugün sanırsak çözülmesi gereken en zor vakalardan biri gelmiş olabilir. Biz biraz işe girişip çözmeye çalıştık ama yapamadık... aklımıza siz geldiniz. Size güveniyoruz! Şimdi olayı dinlemek için gizli tanığımıza gidiyoruz. 

Gizli tanık: Şu an çok üzgünüm 😢 Mucizelerin hepsini daha tam almış değilim... Ben nasıl gardiyanım böyle! *Sakinleştikten sonra* Ben Adrien Agreste'nin babası Gabriel Agreste'den şüpheleniyorum. Neden derseniz her ne kadar kendisi modacı gibi görünse de bu masumluğun arasında ciddi bir şey var. 

Gizli tanığımızın ifadesi üzerine bizde Adrien Agreste'nin ifadesini almak üzere evine gittik. Kapıyı bize Nathalie Sanceur açtı. "Kim o?" derken sesi titrekti, sonradan toparladı. Adrien Agreste ifadesinde sadece gizli tanığın kim olduğunu sordu. Gabriel Agreste'nin yanına gidip ifadesini aldığımızda eşiyle ilgili konuştu, onun dışında bir şey söylemedi. 

Sizce suçlu kimdi? Onu herhangi biri ya da birileri bunu yapmaya teşvik etmiş olabilir miydi? 

Dikkat ederseniz sadece 3 suçlumuz var ve gizli tanık sadece Agreste'lerden şüphelendiğini belirtti. 

Gizli tanığı ve suçluyu bulmak sizi baya zorlayacak! Başarılar dedektifler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube'da gördüğüm gezi vlogları hakkında... ( Genelde yurtdışı)

Merhaba dostlarım, bugün sizlerle uzun süredir planladığım bir yazıyı paylaşacağım. Öncelikle bu bir eleştiridir ve amacım sadece kendi görü...