11 Nisan 2023 Salı

Kaan ve Ömer'in maceraları 2. Sezon 14. Bölüm: Tüm sınıf rehberliğe gidiyor

Ömer'den: Bugün 5. ders rehberliğe gittik. Umarım Kartanesi'ni bulmamışlardır. Herkes tedirgin, hepimiz korkuyoruz. Kaan yine beni dürtükleyip " Dua et, Kartanesi'ni bulmasınlar." diyor. Herkes teker teker rehberliğe gidiyor. İlk başta bu hafta sınıf başkanımız olan Selahattin giriyor. Ne konuştuklarını bilmiyorum ama sanırım bir öğrenci başka bir sınıftaki arkadaşından tokat yemiş. Hoca gelince onun sınıf şubesini vermek yerine yanlışlıkla bizim sınıfın şubesini vermiş. Esma nur içeri girerken söyledi. Esma nur'un kendinin şahit olduğu olaylar dışında hiç bir olaya karışmadığını hepimiz biliyorduk. Esma nur içeriden çıkınca Furkan yani az önce tanıştığımız arkadaşımız girdi. İşler iyice sarpa sarmaya başladı. Ondan da bir şey çıkmadı, olaylar ta 9. sınıflara kadar gitti. Diğer teneffüs Özge ve 10. sınıflardan Esma nur'un abisinin arkadaşı geldi. 

Mustafa Erhan: Ne oluyor burada? Esma nur'u çıkarken gördüm. Bir şey mi oldu?

Kaan: Abicim sakin ol. Esma nur bile şaşkın, hem olayla bizim alakamız yok. Başka biriyle alakalı. 

Ömer: Abi zaten Esma nur bizden başka biriyle konuşmuyor ki okulda. Sadece belki Whatsapp'ta aktif oluyor, orada da sıkılıp çıkıyor. 

Erhan abi biraz sakinleşti.

Özge, Erhan abiye dönerek " Sen Esma nur ablanın abisi misin?" dedi Erhan abi " Hayır, ben arkadaşıyım." diye karşılık verdi. Sonra zil çaldı.

Olay o kadar uzadı ki en son hocalar herkesi sınıflara dağıtmıştı. 

Son bir ekleme daha... 

Olayın şokunda olduğum için bazı şeyleri yanlış anlattıysam affedin ~ Ömer 

~•~Son~•~

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube'da gördüğüm gezi vlogları hakkında... ( Genelde yurtdışı)

Merhaba dostlarım, bugün sizlerle uzun süredir planladığım bir yazıyı paylaşacağım. Öncelikle bu bir eleştiridir ve amacım sadece kendi görü...