19 Nisan 2023 Çarşamba

Kopyacı Öğrenci vakası

 Merhaba sevgili dedektifler. Uzun bir aradan sonra 2023 yılının ilk ve en zor vakasını çözmeye hazır mısınız bakalım? Bugün Alya Cesaire'nin başvurusuyla uyanıp Fransua dupont lisesine yola çıktık. Kendisiyle konuştuğumuzda olay çıkmadan önce arkadaşı Luka'nın babası Jagged Stone'un gemisinde elektro gitar akordunda ona yardımcı olduğunu akşam ise Marinette'nin aradığını ve arkadaş grubunda konuşulanları okuduğunu ve bu okudukları arasında Chloe'nin şüpheli mesajlar atmış olduğunu düşündüğünü söyledi. Ertesi gün olayı duyan Adrien agreste ses kaydı alma kararı aldığını Alya'ya iletti. Bunun üzerine Bayan Bustier'den rica ederek yer değiştirdiler ve Adrien kaydı başlattı. O günün akşamında Adrien söz verdiği gibi kaydı Alya'ya mesaj olarak gönderdi. Hadi gelin bu kaydı dinleyelim. 

🔊 Ses kaydı 🔊

C: Hahaha sizi ezikler! Anca kopyayla kazanabilirsiniz bu sınavı. 

M: Herkes sen değil Chloe. Çalışarak kazananlarda var. 

A: Bence kendine çok güvenme, ne de olsa işlediğin suçları biliyoruz.

Maalesef devam kayıt burada kesilmiş olduğu için Alya hanım'a hatırladığı bir şey olup olmadığını sormaya gittiğimizde Chloe'nin Sabrina ile sohbet ederken hızlı konuştuğunu ve işi olduğunu söyleyerek onu yanından uzaklaştırdığını söyledi. 

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlara olayı nasıl çözdüğünüzü yazabilirsiniz. Hepsini okuyoruz. 😊

2 yorum:

  1. Bence Chole kopya çekiyor. Doğru mudur ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkat ettiysen ses kaydı bir anda kesiliyor. Bu durumda başka öğrencilerden biri ses kaydını kesmiş ya da telefonun şarjı bitmiş de olabilir. Chloe seni yanıltmasın :)

      Sil

Youtube'da gördüğüm gezi vlogları hakkında... ( Genelde yurtdışı)

Merhaba dostlarım, bugün sizlerle uzun süredir planladığım bir yazıyı paylaşacağım. Öncelikle bu bir eleştiridir ve amacım sadece kendi görü...